BLIV PARTNER MED DEN JYSKE OPERA

latraviata720x280_U.jpg

SPIL SAMMEN MED OS!

Et partnerskab med Den Jyske opera giver en enestående mulighed for at styrke jeres netværk, brande jeres virksomhed og samtidig give jer store oplevelser med opera og klassisk musik for alle i virksomheden.

Som partner i Den Jyske Operas erhvervsklub bliver I inviteret med til en række helt unikke arrangementer.

partner_3.jpg

TEATERFORENINGER

Den Jyske Opera samarbejder med landets teaterforeninger i forbindelse med vores danmarksturnéer. I samarbejde med de fem landdelsorkestre og teaterforeningerne når Den Jyske Opera bredt ud i landet i kulturhuse, teaterscener, festsale idrætshaller mv. 

Her er information samlet således at teaterforeningerne kan hente tekst og grafik til sæsonens forestillinger.

partner4.jpg

DEN JYSKE OPERAS VENNER

Den Jyske Operas Venner er en selvstændig forening af operainteresserede. Foreningen har eksisteret siden 1957 og har medlemmer i hele landet. Her kan operaelskerne få glæde af at mødes uden for forestillingerne omkring f.eks. foredrag, operagennemgang, arrangementer med komponist, dirigent, instruktør, sangere samt operarejser og -film.

Al indmeldelse foregår via venneforeningen.

partner2.jpg

FORENINGER

Den Jyske Opera er medlem af de europæiske operaforeninger.

operaafterwork2020_1920ÔÇèx800.jpg

OPERA AFTER WORK 2. APRIL 2020

Er du nysgerrig på opera? Kom til en spændende eftermiddag, hvor du også kan få nye perspektiver på samarbejder mellem erhverv og kultur, når Den Jyske Opera inviterer nuværende og potentielle erhvervspartnere til Opera After Work. Denne eftermiddag kan du komme helt tæt på os, når vi stiller op med solister og hele Den Jyske Operas Kor.

Torsdag d. 2. april 2020 16.00 -19.00 hos dypång, Balticagade 12D, Havnesiden, 8000 Aarhus C.