Spilledage: 11-14 december
Spillested: Kolding og Aarhus
Billetsalget er ikke åbent

JULESANG & MESSINGKLANG

For 12. år i træk indbyder Den Jyske Opera og Prinsens Musikkorps til fælles julekoncerter, der runder år 2016 af. Koncerterne dirigeres af Morten Schuldt-Jensen.

Koncertprogrammet rummer især gamle og nye danske og engelske toner for både kor og messingensemble. Traditionen tro vil der igen i år være mulighed for, at publikum kan synge med på julesalmer i selskab med det store operakor og det prægtigt klingende messingensemble.

Varighed ca. 70 minutter.

Fakta

Julekoncert
I samarbejde med Prinsens Musikkorps

Varighed
Ca. 70 minutter

Køb billet

11. december kl. 19.30
Kristkirken, Kolding

>> Køb billet til Kolding
Pris 70,-


12.-14. december kl. 19.30
Skt. Lukas Kirke, Aarhus 

>> Køb billetter til Aarhus
Pris 85,-

Spilledage og tilknyttede events
11. december kl. 19:30 Kristkirken, Kolding Køb billet
12. december kl. 19:30 Skt. Lukas Kirke, Aarhus Køb billet
13. december kl. 19:30 Skt. Lukas Kirke, Aarhus Køb billet
14. december kl. 19:30 Skt. Lukas Kirke, Aarhus Køb billet

Video arkiv

This links to https://youtu.be/OMkqphyaAB8

CD JULESANG & MESSINGKLANG

En del af koncertens repertoire har Den Jyske Operas Kor og Prinsens Musikkorps indspillet på cd i 2008 under titlen Julesang & messingklang, som også er overskriften på julekoncerterne.

Hør smagsprøver på cd'en og køb den hos Prinsens Musikkorps

DIRIGENT MORTEN SCHULDT-JENSEN

Morten Schuldt-Jensen, professor i kor- og orkesterledelse ved konservatoriet i Freiburg, var fra 1999-2006 korchef ved Gewandhaus i Leipzig og har gennem en årrække været gæstedirigent for bl.a. DR Radio -kammerkoret, MDR Rundfunkchor, NDR Rundfunkchor, RIAS Kammerchor og SWR Vokalensemble. I Danmark er Morten Schuldt-Jensen især kendt for sit arbejde med Sokkelund Sangkor og Tivolis Koncertkor samt de mange år som docent på musikkonservatoriet og universitetet i København. Han stiftede og ledede fra 2001 det professionelle GewandhausKammerchor og er nu kunstnerisk leder og dirigent for Immortal-Bach-Ensemble, et af Europas bedste vokalensembler.

DEN JYSKE OPERAS KOR

Den Jyske Operas Kor består af 24 sangere. Korets primære opgave er at medvirke i Den Jyske Operas operaforestillinger i hele Danmark. Koret kan også opleves i sceniske operakoncerter og koncerter med klaver. Koret samarbejder herudover bl.a. med landets symfoniorkestre - heriblandt landsdelsorkestrene - og andre ensembler om filharmoniske koncerter, både alene og sammen med dygtige amatørkor.