Spilledage: 21. februar - 4. april. 2020
Spillested: Danmarksturné

Turnéen på Bortførelsen fra seraillet er aflyst

Den Jyske Opera følger regeringens og Sundhedsstyrelsens tiltag vedrørende at stoppe smittekæderne for coronavirus. Derfor aflyses turnéen på Bortførelsen fra seraillet. Det drejer sig konkret om forestillingerne i: Odense, Hillerød, Albertslund, Vordingborg, København, Vejle og Sønderborg, som alle er aflyst. Bortførelsen fra seraillet spilles ikke på et senere tidspunkt.    

Har du købt billet til Bortførelsen fra seraillet med spilledato fra d. 20. marts - 3. april 2020, henviser vi til den pågældende arrangør/teaterforening og spillested.

Du kan også orientere dig i vores forestillingskalender, hvorfra der linkes videre til teaterforeningernes hjemmesider.  

Spilledage og tilknyttede events
1. februar kl. 13:00 Gratis musikalsk optakt Musikhuset Aarhus Gratis
21. februar kl. 19:30 Premiere Musikhuset Aarhus Turnéforestillinger er aflyst
22. februar kl. 15:00 Musikhuset Aarhus Turnéforestillinger er aflyst
28. februar kl. 19:30 Musikhuset Aarhus Turnéforestillinger er aflyst
29. februar kl. 15:00 Musikhuset Aarhus Turnéforestillinger er aflyst
3. marts kl. 19:30 MCH Herning Kongrescenter Turnéforestillinger er aflyst
4. marts kl. 19:30 Musikkens Hus, Aalborg Turnéforestillinger er aflyst
20. marts kl. 19:30 AFLYST Odense Koncerthus Turnéforestillinger er aflyst
21. marts kl. 15:00 AFLYST Odense Koncerthus Turnéforestillinger er aflyst
23. marts kl. 19:30 AFLYST Royal Stage, Hillerød Turnéforestillinger er aflyst
24. marts kl. 19:30 AFLYST MusikTeatret Albertslund Turnéforestillinger er aflyst
25. marts kl. 19:30 AFLYST DGI Huset Vordingborg Turnéforestillinger er aflyst
27. marts kl. 19:30 AFLYST Det Kongelige Teater, Gamle Scene Turnéforestillinger er aflyst
28. marts kl. 15:00 AFLYST Det Kongelige Teater, Gamle Scene Turnéforestillinger er aflyst
1. april kl. 19:30 AFLYST Vejle Musikteater Turnéforestillinger er aflyst
3. april kl. 19:30 AFLYST Alsion, Sønderborg Turnéforestillinger er aflyst

Om forestillingen

Én af Mozarts mest populære operaer, Bortførelsen fra seraillet, udforsker den fascinerende og komplekse konstellation af kærlighed og had: To kvinder er fængslet af den mægtige Bassa Selim i seraillet, mens deres partnere forsøger at befri dem. Men ønsker disse kvinder virkelig at undslippe? Eller har de fundet noget, som de aldrig havde drømt om før? 

Instruktør Philipp Kochheim har her forvandlet seraillet fra et orientalsk harem til et moderne gyldent bur og et fysisk rum, hvor ingen er i stand til at undslippe deres følelser.

 

Handling

Mozarts musikalske mikroskop er indstillet på konstellationen af had og kærlighed mellem mand og kvinde. Udgangspunktet er Konstanze: en kvinde mellem to mænd. Hun er splittet mellem den rige Bassa Selim, der er i stand til at opfylde alle hendes materielle ønsker og drømme (selvom den seksuelle tiltrækning er knap så stærk) og hendes yngre, ludfattige forlovede Belmonte. Hun er fanget i sin ubeslutsomhed og er ikke er i stand til at vælge – da begge muligheder er lige fristende.

Det hele kompliceres af endnu et trekantsdrama bestående af tjenestefolkene Blonde og Pedrillo samt fangevogteren Osmin. Osmin bevogter Blonde, men må indse, at det er svært at få en frihedsvant kvinde til at makke ret. Imens forsøger Belmonte sammen med Pedrillo at befri de to kvinder, men ønsker de i virkeligheden at undslippe?

Philipp Kochheim har i denne iscenesættelse forvandlet seraillet fra et orientalsk harem til et moderne gyldent bur og et fysisk rum, hvor ingen er i stand til at undslippe deres følelser.

Varighed: ca. 2 timer og 30 minutter inkl. pause
1. del ca. 75 minutter
Pause ca. 20 minutter
2. del ca. 55 minutter

 

Co-produktion med Theater Münster

i operachef Philipp Kochheims iscenesættelse

Bortførelsen fra seraillet
 får premiere i Musikhuset Aarhus 21. februar 2020. Men allerede 18. maj 2019 var der premiere på Mozarts populære opera i Tyskland. Bortførelsen fra seraillet er nemlig en co-produktion mellem Den Jyske Opera og Theater Münster i iscenesættelse af operachef Philipp Kochheim (Reumertnomineret for opsætningen af Passageren, der også fik Publikumsprisen). Opsætningen er moderne og handlingen tidløs. "Her ligner Mozart Shakespeare: Tid og sted betyder ikke meget; hvad der er vigtigt, er menneskelige relationer, frygt, håb, mangler og svagheder. Mozart er den menneskelige sjæls komponist: Med et stort musikalsk mikroskop afslører han, hvad der kan ske, når mand møder kvinder, når de bliver forelskede, når et andet individ blander sig osv." fortæller instruktør og operachef Philipp Kochheim.

 

Hvad siger anmelderne og publikum? 

Weekendavisen "En mirakuløs forestilling." Læs online
Nordjyske Stiftstidende "Det var intet mindre end betagende, sprællevende, morsomt og vedkommende. Opera til tiden. Opera midt i tiden."
jcKlassisk.dk "Ja, jeg tror faktisk, at Mozart selv ville have foretrukket denne nye version fremfor den, han satte musik til." Læs online
Aarhus Stiftstidende/Avisen Danmark "...Mozart da? Jo, hans musik og fantastiske portrætkunst er, også i denne forestilling, utrolig. Faktisk udføres den i mange passager på et højt musikalsk niveau."
Børsen "Klassikere skal udfordres, så man opdage nye ting i dem. Og Kochheims greb om "Bortførelsen" giver da også anledning til en anden eftertanke."
Operascenen "De talte dialoger er skrevet helt om, så de passer til den fremskrevne handling og de moderne karakterer. Det fungerer glimrende, og de bliver leveret med liv og sjæl og fart. En morsom detalje er, at der både tales på tysk og engelsk og med forskellig accent (jeg synes endda jeg hørte en sætning på dansk også, men det kan da vidst ikke passe…?)." Læs online
Operalogg.com "Samlet set en fin oplevelse og en oplevelse, som du ikke må misse, når opsætningen tager på danmarksturné." Læs online
Ascolta "Ganske godt teater." Læs online
Ungt Teaterblod "...operaen nyder bestemt godt af sine sangere, der alle præsterer med syngende performances, som er hele oplevelsen værd." Læs online
Herning Folkeblad "Hvis man er glad for Mozart og gerne vil se og høre et velspillende symfoniorkester med gode sangere, så tag endelig ind og se denne forestilling."

Fotos fra forestillingen

Se hele billedgalleriet her

Fotograf Anders Bach for Den Jyske Opera


Bag om forestillingen

Se interviews med instruktør Philipp Koccheim og sopranerne Clara Thomsen og Cassandra Lemoine.

 

Lyt til musikken


Hvem synger hvornår?

Se i skemaet, hvem der synger og spiller hvornår. Klik for at forstørre.

Download pdf her.


Programbog

Den Jyske Operas programbog er et trykt program om alle forestillingerne i sæson 2019-20. Programbogen fungerer som forestillingsprogram og er gratis.
Du kan hente bogen på landets spillesteder i forbindelse med Den Jyske Operas turnéer og i Musikhuset Aarhus.
Programbogen indeholder bl.a. længere artikler om forestillingerne, som ikke findes her på hjemmesiden. Læs programbogen online

Holdet bag
Billede af Philipp Kochheim
Philipp Kochheim Instruktør
Billede af Philipp Kochheim Philipp Kochheim

Titel
Instruktør
Engagement på Den Jyske Opera
Instruktør La Vendetta / I Pagliacci ('22) Instruktør Sunset Boulevard ('22) Instruktør Greven af Luxembourg ('22) Librettist og instruktør Inkognito Royal ('21) Librettist og instruktør I går og i morgen ('20) Instruktør Bortførelsen fra seraillet ('20) Instruktør Michael Kohlhaas ('19) Instruktør María de Buenos Aires ('19) Instruktør Passageren ('18)

Philipp Kochheim er født og opvokset i Hamborg, nu bosat i hjertet af Aarhus. Han har studeret kunsthistorie, teatervidenskab, økonomi og litteratur på universitetet i München. Operachef ved Staatstheater Braunschweig (2013-17).

Han er som instruktør kendt for at blande nyt og gammelt og finde glemte eller oversete værker frem blandt operaer, skuespil og musicals.

Operachef på Den Jyske Opera siden maj 2017. Philipp Kochheim var librettist og instruktør på I går og i morgen (2020), som vandt P2 Prisen for Årets Begivenhed i 2021.

I foråret 2022 instruerer han Greven af Luxembourg.

Philipp Kochheim har modtaget en af de vigtigste tyske teaterpriser, Dr. Otto-Kasten-Preis, for Così fan tutte (2003), Götz-Friedrich-Preis for Wagners Tannhäuser (2004), Rolf Mares Preis Hamburg for den ukendte Lauter Verrückte af Simon Mayr (2013) og Osterreichischer Musiktheaterpreis (2019) for sin opsætning af musicalen Ragtime.

Billede af Claus Efland
Claus Efland Dirigent
Billede af Claus Efland Claus Efland

Titel
Dirigent
Engagement på Den Jyske Opera
Dirigent Bortførelsen fra seraillet ('20)

Claus Efland er født på Fyn og blev uddannet som violinist, før han studerede direktion på Royal College of Music i London og Conservatoire National Supérieur de Musique i Paris. Claus Efland, der har dirigeret i Danmark, Tyskland, Italien, Litauen og Storbritannien samt Mellem- og Sydamerika, er hjemme i hele standardrepertoiret indenfor opera- og orkestermusik, og har en særlig interesse i den nordiske musik. Han fik andenprisen ved Donatella Flick-dirigentkonkurrencen i 2004.
Bortførelsen fra seraillet er Claus Eflands første engagement på Den Jyske Opera.

Billede af Emily Bates
Emily Bates Scenograf
Billede af Emily Bates Emily Bates

Titel
Scenograf
Engagement på Den Jyske Opera
Scenograf Sunset Boulevard ('22) Scenograf Bortførelsen fra seraillet ('20)

Britiske Emily Bates er uddannet på Royal Welsh College of Music & Drama. Hun har arbejdet i kostumeafdelingen hos bl.a. BBC Scotland. Hun er en velrenommeret kunstner og har bl.a. designet en installation for London Symphony Orchestra. På Den Jyske Opera har hun skabt scenografien til Bortførelsen fra seraillet (2020) og Inkognito Royal (2021).

Billede af Mathilde Grebot
Mathilde Grebot Kostumedesigner
Billede af Mathilde Grebot Mathilde Grebot

Titel
Kostumedesigner
Engagement på Den Jyske Opera
Kostumedesigner Dracula ('23) Kostumedesigner Sunset Boulevard ('22) Kostumedesigner Inkognito Royal ('21) Kostumedesigner Bortførelsen fra seraillet ('20) Kostumedesigner Michael Kohlhaas ('19)

Franske Mathilde Grebot er uddannet ved kunsthåndværkerskolen La Martiniere Diderot i Lyon. Hun har tidligere arbejdet sammen med Philipp Kochheim på musical og opera som The Sound of Music, My Fair Lady, Ragtime, Jægerbruden, Romeo og Julie og I due Foscari.

På Den Jyske Opera har Mathilde Grebot designet kostumer til Michael Kohlhaas (2019), Bortførelsen fra seraillet (2020) og Inkognito Royal (2021).

Billede af Ib Asp
Ib Asp Lysdesigner
Billede af Ib Asp Ib Asp

Titel
Lysdesigner
Engagement på Den Jyske Opera
Lysdesigner Aida ('21) Lysdesigner Fête galante ('21) Lysdesigner Rigoletto ('20) Lysdesigner Bortførelsen fra seraillet ('20) Lysdesigner Eugen Onegin ('19) Lysdesigner La Traviata ('17) Lysdesigner 70 års opera ('17) Lysdesigner Hug en hæl og klip en tå ('16) Lysdesigner La Bohème ('14) Lysdesigner Figaros bryllup ('12) Lysdesigner Snehvides Spejl ('11) Lysdesigner Barberen i Sevilla ('11) Lysdesigner Die schweigsame Frau ('00) Lysdesigner Salome ('99) Lysdesigner Elektra ('98)

Ib Asp har på Den Jyske Opera designet lys til bl.a. Eugen Onegin ('19), La Traviata ('17), Hug en hæl og klip en tå ('16), La Bohème ('14), Figaros bryllup ('12), Snehvides Spejl ('11), Die schweigsame Frau ('00), Salome ('99) og Elektra ('98).

Ib Asp er fastansat på Den Jyske Opera, hvor han har designet lys til bl.a.,, Hug en hæl og klip en tå, La Bohème, Figaros bryllup, Snehvides spejl, Barberen i Sevilla, Die schweigsame Frau, Salome og Elektra. Han har desuden lavet lysdesign til forestillinger på Det Kongelige Teater, Operaen i Midten og Aarhus Sommeropera. Tidligere belysningsmester i Musikhuset Aarhus og lysmester på Teatret Svalegangen.

Medvirkende
Billede af Lina Johnson
Lina Johnson Konstanze
Billede af Lina Johnson Lina Johnson

Titel
Konstanze
Engagement på Den Jyske Opera
Adina Elskovsdrikken ('17) Konstanze Bortførelsen fra seraillet ('20)

Den norske sopran Lina Johnson er uddannet ved Norges Musikkhøgskole (2006), Det Kongelige Danske Musikkonservatorium (2008) og Operaakademiet (2011). Hun debuterede i rollen som Najade i Ariadne auf Naxos på Den Kongelige Opera i København (2009).  I 2008 modtog Lina Johnson Léonie Sonnings Musikstipendium.

Udvalg af tidligere roller:
Gilda i Rigoletto
Sophie i Rosenkavaleren
Adina i Elskovsdrikken 

Billede af Clara Thomsen
Clara Thomsen Konstanze
Billede af Clara Thomsen Clara Thomsen

Titel
Konstanze
Engagement på Den Jyske Opera
Suzon Fête galante ('21) Gilda Rigoletto ('20) Konstanze Bortførelsen fra seraillet ('20)

Sopran
Nationalitet: Dansk
Uddannelse: Operaakademiet, København
Udvalg af tidligere roller: Alcina Alcina, Pamina Tryllefløjten, Konstanze Bortførelsen fra seraillet

Billede af Alexander Geller
Alexander Geller Belmonte
Billede af Alexander Geller Alexander Geller

Titel
Belmonte
Engagement på Den Jyske Opera
Belmonte Bortførelsen fra seraillet ('20)

Nationalitet: Tysk
Uddannelse: Uddannet hos Ralf Willershäuser, Stefan Adam og Otto Hieronimi.
Udvalg af tidligere roller: Max Jægerbruden, Fernando La favorite, Tassilo Grevinde Mariza.

Sven Hjörleifsson
Sven Hjörleifsson Belmonte
Sven Hjörleifsson Sven Hjörleifsson

Titel
Belmonte
Engagement på Den Jyske Opera
Belmonte Bortførelsen fra serraillet ('20)

Tenor

Nationalitet: Islandsk

Uddannelse: Reykjavik og universitetet for musik og scenekunst i Wien.

Udvalg af tidligere roller: Rodolfo La bohème, Spoletta Tosca, Goro Madama Butterfly

Billede af Cassandra Lemoine
Cassandra Lemoine Blonde
Billede af Cassandra Lemoine Cassandra Lemoine

Titel
Blonde
Engagement på Den Jyske Opera
Blonde Bortførelsen fra seraillet ('20)

Sopran
Nationalitet: Canadisk
Uddannelse: Operaakademiet, København / Det Kongelige Danske Musikkonservatorium
Udvalg af tidligere roller: Blondchen Bortførelsen fra seraillet, Johanna Sweeney Todd, Susanna Figaros bryllup

Billede af Guibee Yang
Guibee Yang Blonde
Billede af Guibee Yang Guibee Yang

Titel
Blonde
Engagement på Den Jyske Opera
Blonde Bortførelsen fra seraillet ('20)

Sopran
Nationalitet: Sydkoreansk
Uddannelse: Seoul National University / Hochschule für Musik und Theater München
Udvalg af tidligere roller: Gilda Rigoletto, Sophie Rosenkavaleren, Armida Rinaldo

 

Billede af Andrew Dickinson
Andrew Dickinson Pedrillo
Billede af Andrew Dickinson Andrew Dickinson

Titel
Pedrillo
Engagement på Den Jyske Opera
Pedrillo Bortførelsen fra seraillet ('20)

Nationalitet: Britisk
Uddannelse: Royal Academy of Music, London
Udvalg af tidligere roller: Tom Rakewell Lastens vej, Tamino Tryllefløjten, Truffaldino Kærligheden til de tre appelsiner.

Billede af Martin Lechleitner
Martin Lechleitner Pedrillo
Billede af Martin Lechleitner Martin Lechleitner

Titel
Pedrillo
Engagement på Den Jyske Opera
Pedrillo Bortførelsen fra seraillet ('20)

Tenor

Nationalitet: Østrigsk
Uddannelse: Üniversität für Musik und darstellende Kunst, Wien/Tiroler Landeskonservatorium Innsbruck

Udvalg af tidligere roller: Tamino Tryllefløjten, Nathanael Les Contes D'Hoffmann, Don Basilio Figaros bryllup.

Billede af Hakan Tirasoglu
Hakan Tirasoglu Osmin
Billede af Hakan Tirasoglu Hakan Tirasoglu

Titel
Osmin
Engagement på Den Jyske Opera
Osmin Bortførelsen fra seraillet ('20)

Nationalitet: Tyrkisk
Uddannelse: Hacettepe University Ankara State Conservatory
Udvalg af tidligere roller: Filippo II Don Carlo, Gurnemanz Parsifal, Gremin Eugen Onegin.

Billede af Thomas Christian Sigh
Thomas Christian Sigh Osmin
Billede af Thomas Christian Sigh Thomas Christian Sigh

Titel
Osmin
Engagement på Den Jyske Opera
Osmin Bortførelsen fra seraillet ('20) Zaretskij Eugen Onegin ('19) En rakker Michael Kohlhaas ('19) Sepa Kleopatra ('19) Moralés Carmen ('18)

Baryton
Nationalitet: Dansk
Uddannelse: Det Kongelige Danske Musikkonservatorium
Udvalg af tidligere roller: Colline La bohème, Sepa Kleopatra, Masetto Don Juan

Fast medlem af Den Jyske Operas Kor.

Billede af Christoph Gareisen
Christoph Gareisen Bassa Selim
Billede af Christoph Gareisen Christoph Gareisen

Titel
Bassa Selim
Engagement på Den Jyske Opera
Skuespiller Bortførelsen fra seraillet ('20)

Nationalitet: Tysk
Uddannelse: Otto-Falckenberg-Schule, Fachakademie für Schauspiel, München
Udvalg af tidligere roller: Kejser Saturninus Titus Andronicus, Ferdinand Kabale og kærlighed, Alceste Misantropen

Billede af Odense Symfoniorkester
Odense Symfoniorkester Orkester
Billede af Odense Symfoniorkester Odense Symfoniorkester

Titel
Orkester
Engagement på Den Jyske Opera
Orkester Eugen Onegin ('19) Orkester Kleopatra ('19) Orkester Carmen ('18)

Glæden ved at spille de sidste 450 års greatest hits live kendetegner orkestrets drivkraft. Hovedparten af de cirka 100 årlige koncerter spilles i Odense Koncerthus / Odeon, hvor orkestret også står klar til Den Jyske Operas turnéforestillinger på Fyn og Sjælland. Orkestret er også kendt for sin hyppige turnévirksomhed både i og uden for Danmark. Odense Symfoniorkester blev grundlagt i 1946, men dets rødder går helt tilbage til omkring år 1800.

Billede af Sønderjyllands Symfoniorkester
Sønderjyllands Symfoniorkester Orkester
Billede af Sønderjyllands Symfoniorkester Sønderjyllands Symfoniorkester

Titel
Orkester
Engagement på Den Jyske Opera
Orkester Eugen Onegin ('19) Orkester Kleopatra ('19) Orkester Carmen ('18)

Med en hjemmebane dækkende Syd- og Sønderjylland samt Sydslesvig er Sønderjyllands Symfoniorkester Danmarks eneste "grænseoverskridende" landsdelsorkester. Samarbejdsrelationer med både nationale og internationale kunstnere skaber orkesterets musikalske diversitet. Orkestret udgør en kulturel sammenhængskraft i regionen. Når Den Jyske Opera er på turné i det sønderjyske, er Sønderjyllands Symfoniorkester med.

Billede af Aalborg Symfoniorkester
Aalborg Symfoniorkester Orkester
Billede af Aalborg Symfoniorkester Aalborg Symfoniorkester

Titel
Orkester
Engagement på Den Jyske Opera
Orkester Eugen Onegin ('19) Orkester Carmen ('18)

Aalborg Symfoniorkester blev grundlagt i 1943. Siden 2014 med base i Musikkens Hus på den pulserende havnefront i Aalborg. Kernen i orkestrets virke er symfonikoncerterne. Dertil kommer kammerkoncerter, koncerter på skoler, koncerter i samarbejde med andre kulturelle institutioner f.eks. Opera i Rebild med Den Jyske Opera samt familiekoncerter. Aalborg Symfoniorkester spiller også til opera og ballet og akkompagnerer Den Jyske Operas forestillinger i Nord- og Midtjylland.

Billede af Aarhus Symfoniorkester
Aarhus Symfoniorkester Orkester
Billede af Aarhus Symfoniorkester Aarhus Symfoniorkester

Titel
Orkester
Engagement på Den Jyske Opera
Orkester Bortførelsen fra seraillet ('20) Orkester Opera i parken ('19) Orkester Michael Kohlhaas ('19) Orkester Eugen Onegin ('19) Orkester Kleopatra ('19) Orkester Carmen ('18) Orkester Passageren ('18) Orkester Opera i parken ('18)

Drevet af rå symfonisk kernekraft og mere end 80 års erfaring med at tegne byens lyd står Aarhus Symfoniorkester som et musikalsk vartegn for hele den midtjyske landsdel. Hver uge byder orkestret på nye store oplevelser – for det klassiske publikum, for familierne, for skolebørnene eller for filmelskerne. Med base i Musikhuset Aarhus
har Den Jyske Opera og Aarhus Symfoniorkester et tæt samarbejde om opera, koncerter og ambitiøse projekter med stjerner fra ind- og udland.

Fakta

Opera i 3 akter

Musik Wolfgang Amadeus Mozart

Libretto Johann Gottlieb Stephanie den yngre med ny dialog af Philipp Kochheim

Førsteopførelse 16. juli 1782 på Burgtheater i Wien

Synges på tysk med danske overtekster

Varighed ca. 2 t. og 30 min
 
Co-produktion mellem Theater Münster og Den Jyske Opera
Premiere på Theater Münster 18. maj 2019

Billetinfo

Turné:

Bortførelsen fra seraillets turnéforestillinger er aflyst. 

Den Jyske Opera følger regeringens og Sundhedsstyrelsens tiltag, som du kan orientere dig om her www.coronasmitte.dk

Derfor aflyses turnéen på Bortførelsen fra seraillet.Det drejer sig konkret om forestillingerne i: Odense, Hillerød, Albertslund, Vordingborg, København, Vejle og Sønderborg, som alle er aflyst. Bortførelsen fra seraillet bliver ikke spillet på et senere tidspunkt.    

Har du købt billet til  Bortførelsen fra seraillet med spilledato fra d. 20. marts - 3. april 2020, henviser vi til den pågældende arrangør/teaterforening og spillested.

Du kan også orientere dig i vores forestillingskalender, hvorfra der linkes videre til teaterforeningernes hjemmesider. 

 

Tak for støtten til Bortførelsen fra seraillet

KNUD HØJGAARDS FOND
AAGE OG ULLA FILTENBORGS FOND AF 8. NOVEMBER
BECKETT-FONDEN

Co-produktion

Bortførelsen fra seraillet co-produceres sammen med Theater Münster.

Skjult arkiv

Generalprøve for unge og studerende d. 20. februar 2020

Oplev generalprøven på Bortførelsen fra seraillet.

Billetpris
: Kun 50 kr. (kun for stud./unge under 25 år)
Billetkøb: Musikhuset Aarhus (fremvis studiekort eller ID)
Sted og dato: Musikhuset Aarhus, Store Sal, 20. februar kl. 12.00
Gratis introduktion: Kl. 11.15 på Caféscenen