Nyhedsbrev

Få nyt om opera, kig bag scenen, tilbud og forsalg til opera direkte i din indbakke.


* påkrævet felt

Klik i boksen og klik derefter nederst på "tilmeld".

Den Jyske Opera bruger kun disse informationer til at kontakte dig på e-mail med nyheder og tilbud fra Den Jyske Opera. Du kan altid ombestemme dig og afmelde dig nyhedsbrevet på afmeldingslinket nederst i hvert nyhedsbrev eller ved at kontakte os på info@jyske-opera.dk. Vores persondatapolitik kan læses her: https://www.jyske-opera.dk/dk/om-os/persondata. Vi bruger programmet MailChimp til at opbevare din emailadresse i en database beskyttet med kodeord. Dine data bliver ikke videregivet til tredjepart.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Persondata

Ved at klikke tilmeld til Nyhedsbrev giver jeg tilladelse til, at Den Jyske Opera må kontakte mig på e-mail med nyheder og tilbud fra Den Jyske Opera. Den Jyske Opera må anvende mine data med henblik på levere målrettet indhold i overensstemmelse med Den Jyske Operas persondatapolitik. Jeg kan til enhver tid afmelde mig nyhedsbrevet via link nederst i hvert nyhedsbrev eller ved at skrive til info@jyske-opera.dk.

Læs persondatapolitik