Gratis musikalsk optakt

Kom til gratis musikalsk optakt og bliv introduceret til Franz Lehárs sprudlende og vittige Greven af Luxembourg, der opføres som 75-års jubilæumsforestilling på Den Jyske Opera og som spiller i Musikhuset Aarhus 11., 12., 17., 18. og 19. marts 2022.

I optakten folder pianist og operette-nørd Jacob Beck både handling, tekst og musik i Greven af Luxembourg ud. Du kommer til at høre små musikalske uddrag fremført af nogle af de medvirkende sangere fra forestillingen akkompagneret af pianist Peter Pade.

Jacob Beck har oversat Philipp Kochheims bearbejdelse af Greven af Luxembourg til dansk.

Tidspunkt: Lørdag d. 26. februar 2022 kl. 13.00-14.00
Sted: Caféscenen, Musikhuset Aarhus 
Pris: Gratis

Medvirkende: sangere fra Den Jyske Operas Kor

Om vært Jacob Beck
Jacob Beck er født på Fyn i 1972. Uddannet pianist i Odense, Hannover, New York og med solistdebut fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Jacob Beck arbejder som oversætter af operaer, selvstændig tekstforfatter, foredragsholder og skuespiller.

Jacob Beck har stået i spidsen for musikken til operetter, operaer, musicals, operashows mv. for bl.a. Det Kgl. Teater, Den Fynske Opera, Tivoli, Københavns Operafestival, Aalborg Operafestival, Kammeroperaen, Folkeoperaen, Musikteatret Undergrunden, operakompagniet Nontardar.

Jacob Beck har desuden instrueret operetter, operaer og skuespil på bl.a. til Copenhagen Opera Festival, Den Fynske Opera, Det Kgl. danske Musikkonservatorium, Aalborg Operafestival, Krudttønden og operakompagniet Nontardar. I 2017 modtog Jacob Beck hæderslegatet fra Vibedehusfonden for sin indsats for operette i dansk teaterliv.Læs mere om Greven af Luxembourg her.