Spilledage: 2. april 2020
Spillested: dypång, Aarhus

Opera After Work 2020

Er du nysgerrig på opera? Kom til en spændende eftermiddag, hvor du også kan få nye perspektiver på samarbejder mellem erhverv og kultur, når Den Jyske Opera inviterer nuværende og potentielle erhvervspartnere til Opera After Work. Denne eftermiddag kan du komme helt tæt på os, når vi stiller op med solister og hele Den Jyske Operas Kor.  


Invitation til Opera After Work

Kom til en spændende eftermiddag i KANTINEN OG NAT hos dypång med nye perspektiver på samarbejder mellem erhverv og kultur akkompagneret af medrivende sang. 

Torsdag d. 2. april 2020 16.00 -19.00 hos dypång, Balticagade 12D, Havnesiden, 8000 Aarhus C.

Du kan opleve Den Jyske Operas solister og Den Jyske Operas Kor med masser af skøn livemusik.

Du får input til hjernen med Senior Director i the LEGO Group, Mari-Louise Jonsson og Operachef i Den Jyske Opera Philipp Kochheim. 

Der serveres forfriskninger og en let servering. 

Læs invitationen her.


Program

16.00          Ankomst og registrering - velkomstdrink
16.30          Operachef Philipp Kochheim byder velkommen og fortæller om Den Jyske Opera (på engelsk)
16.45          Oplæg om kultur, kunst og erhvervslivet v. Senior Director i the LEGO Group, Mari-Louise Jonsson 
17.05          Opera og Erhvervsliv - The FEODORA Platform, Europa og Danmark
17.20          "Opera i alle højder" - syng med Den Jyske Opera
17.30          Networking og let servering

- og selvfølgelig masser af opera. 


Tilmelding til Opera After Work

Tilmelding sker her


Video og foto fra sidste års Opera After Work 2019

Klik her og se hele billedgalleriet fra sidste års Opera After Work 2019

Spilledage og tilknyttede events
Medvirkende
Billede af Den Jyske Operas Kor
Den Jyske Operas Kor Kor
Billede af Den Jyske Operas Kor Den Jyske Operas Kor

Titel
Kor
Engagement på Den Jyske Opera
Kor Opera i parken ('19) Kor Michael Kohlhaas ('19) Kor Eugen Onegin ('19) Kor Bortførelsen fra seraillet ('19) Kor Dracula ('20) Kor Puritani ('16) Kor Askepot ('16) Kor 70 år opera ('17) Kor Brødre ('17) Kor Elskovsdrikken ('17) Kor Opera i parken ('18) Kor Brus og bobler ('18) Kor Passageren ('18)

Den Jyske Operas Kor består af 24 sangere. Korets primære opgave er at medvirke i Den Jyske Operas operaforestillinger i hele Danmark. Koret kan også opleves i sceniske operakoncerter og koncerter med klaver. Koret samarbejder herudover bl.a. med landets symfoniorkestre - heriblandt landsdelsorkestrene - og andre ensembler om filharmoniske koncerter, både alene og sammen med dygtige amatørkor.

Koret har igennem mere end et årti optrådt med de traditionsrige julekoncerter Julesang & Messingklang sammen med Prinsens Musikkorps under ledelse af nogle af Danmarks dygtigste dirigenter og begejstret i tusindvis af tilhørere. Den Jyske Operas Kor indgår i mange forskellige sammenhænge og events på den kulturelle scene i og uden for Aarhus, og korets medvirken i Opera i Rebild er blevet en fast del af sommerprogrammet.

Sangerne i koret optræder desuden som solister i mange sammenhænge, bl.a. i Den Jyske Operas børne- og ungdomsforestillinger og som formidlere af opera for både voksne og børn ved introduktioner før forestillinger, i workshops på skoler, ved sangcaféer på plejehjem og i samarbejdsprojekter med andre kulturelle aktører.

Billede af Philipp Kochheim
Philipp Kochheim Operachef
Billede af Philipp Kochheim Philipp Kochheim

Titel
Operachef
Engagement på Den Jyske Opera
Instruktør Sunset Boulevard ('20) Instruktør Bortførelsen fra seraillet ('20) Instruktør Michael Kohlhaas ('19) Instruktør María de Buenos Aires ('18) Instruktør Passageren ('18)

Bosat i hjertet af Aarhus, født og opvokset i Hamborg. Philipp Kochheim har studeret kunsthistorie, teatervidenskab og litteratur i München. Som instruktør er han kendt for at blande nyt og gammelt og finde glemte eller oversete værker frem blandt operaer, skuespil og musicals. Instruktør på Den Jyske Operas opsætninger Passageren og María de Buenos Aires (sæson 2018-19), Michael Kohlhaas og Bortførelsen fra seraillet (2019-20).

Instruktør og librettist på den nyskrevne operette Inkognito Royal (komponist Karsten Fundal), der uropføres i 2021 på Den Jyske Opera.

Operachef ved Staatstheater Braunschweig (2013-17). Har modtaget Dr. Otto-Kasten-Preis, Götz-Friedrich-Preis og Rolf Mares Preis Hamburg. Modtog Österreichischer Musiktheaterpreis 2019 for sin opsætning af musicalen Ragtime.

Operachef på Den Jyske Opera siden maj 2017.

Fakta

Opera After Work.

Sted:
dypång, Balticagade 12D, Havnesiden 

Dato: Torsdag 2. april 2020 kl. 16.00-19.00

Oplæg ved:
Operachef Philipp Kochheim
Senior Director i the LEGO Group Mari-Louise Jonsson

Indslag ved:
Den Jyske Operas solister / Den Jyske Operas Kor 
Invitation som pdf:
Invitation

Tilmelding

Tilmelding her

Vi bliver rigtig glade, hvis:
Du er nysgerrig på opera og på samarbejdet kultur-erhverv. 

Vi bliver rigtig rigtig glade, hvis (men det er ikke et krav for at deltage):
Du og din virksomhed / fond / forening ser jer selv som en mulig partner for Den Jyske Opera. Ved Opera After Work får du mulighed for at opleve, hvem vi er og overveje, om vi er noget for jer. 

Deltagelse er gratis.

Hvad er FEDORA?

FEDORA er en europæisk forening af filantroper inden for opera og ballet med hovedsæde i Paris. FEDORAs netværk består af 80 kulturelle organisationer i 20 lande. Organisationen har eksisteret i 3 år og er initiativtager og projektleder på EU-projektet The FEDORA Platform, som Den Jyske Opera netop er blevet partner i. The FEDORA Platform er støttet af EUs kulturprogram Et Kreativt Europa. Formålet er at sikre fremtiden for opera og ballet i Europa, bl.a. gennem udviklingen af nye finansieringsmodeller i synergi mellem kultur og erhverv.

FEDORA og Den Jyske Opera

"Opera er en international kunstart. Samarbejder på kryds og tværs af Europa har været en del af den kunstarts natur i alle de firehundrede år, opera har eksisteret. Danske komponister får – og  har fået  - deres værker sat op på scener over hele Europa.  Den Jyske Opera udforsker en række mindre kendte danske operaer i vores Danske Serie i denne og kommende sæsoner. Blandt andet derfor er det oplagt, at Den Jyske Opera er en del af ’The FEDORA platform’ ”
Philipp Kochheim, operachef Den Jyske Opera


Hvad kan Erhvervsklubben tilbyde?

Se vores flotte program i Den Jyske Operas Erhvervsklub her.