Vind to billetter til en af Den Jyske Opera kommende forestillinger i sæson 2021-22 i Musikhuset Aarhus. Billetterne kan ikke ombyttes. Konkurrencen slutter d. 13. april og vinderne får direkte besked på mail herefter.

Oplev verdenspremieren på en kongelig skandale i Inkognito Royal af den danske komponist Karsten Fundal, Verdis mesterlige opera Aida – der sættes op for første gang på Den Jyske Opera – eller kom med til en fest af en operetteforestilling i Franz Lehárs Greven af Luxembourg, der i Philipp Kochheims version opføres på dansk og har flere elskede Lehár-hits med sig. Velkommen til sæson 2021-22!

Vil du sikre dig de bedste pladser?
Billetsalget åbner d. 9. april men vores nyhedsbrevsmodtagere får tilsendt link til forsalg et par dage før via Den Jyske Operas Nyhedsbrev. Vil du sikre dig de bedste pladser i forsalg, kan du skrive dig op her.

Til information: Hvis forestillingen aflyses eller afbrydes - uanset årsag - vil billetterne ikke kunne ombyttes til kontanter, gavebeviser eller andre forestillinger på Den Jyske Opera.