Persondatapolitik

  1. EJEROPLYSNINGER
    Den Jyske Opera
    Thomas Jensens Allé 2
    8000 Århus C 
    Telefon: 89409110
    Email: info@jyske-opera.dk
    CVR: 22624210

  2. DETTE WEBSITE ANVENDER COOKIES
    En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

  3. SÅDAN SLETTER ELLER BLOKERER DU FOR COOKIES
    http://minecookies.org/cookiehandtering

  4. FORMÅL MED COOKIES PÅ VORES WEBSITE:
    Trafikmåling og statistik.

  5. TREDJEPARTER MED ADGANG TIL AT SÆTTE COOKIES
    Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter:
    1. Google Analytics
    2. Google Adwords
    3. Adform
    4. AdTech

  6. HOSTING
    Den Jyske Operas hjemmeside hostes af firmaet KONXION. Den Jyske Opera har en databehandler aftale med KONXION. 

  7. DATABEHANDLERAFTALER
    Den Jyske Opera har databehandleraftaler med
    Brand by Hand, Hermodsvej 5B, 8230 Åbyhøj, CVR: 36 47 93 88
    KONXION, Slotsgade 27, 2. sal, 9000 Aalborg, CVR.: 29 79 30 42
    Billetlugen, Billetlugen A/S, Mosedalvej 14, 2500 Valby, CVR.: 29413274
    Mailchimp, The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite, 5000, Atlanta, GA 30308 USA
    NEXU, Nexu A/, Springforbivej 4, 2930 Klampenborg, CVR.: 50179552

  8. NYHEDSBREV
    Hvilke informationer indsamler Den Jyske Opera?
    - Den Jyske Opera indsamler kun personoplysninger, som du selv frivilligt har videregivet, f.eks. via aktiv tilmelding til nyhedsbrev med navn og e-mailadresse.
    - Du kan altid framelde dig Den Jyske Operas nyhedsbrev igen. Ved klik på afmelding i nyhedsbrev sker det automatisk. Skriver du til os om framelding, sletter vi dine oplysninger inden 3 måneder.
    - Den Jyske Opera bruger kun dine data i forbindelse med vores kommunikation til dig.
    - Dine data bliver på intet tidspunkt videregivet eller solgt til tredjepart af Den Jyske Opera.
    - Den Jyske Opera bruger programmet MailChimp og har indgået databehandler aftale med MailChimp.

  9. PERSONDATA
    Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

    I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1. 

    Statistik over besøg m.m.
    Når du besøger Den Jyske Operas website eller åbner vores nyhedsbrev, registreres dine handlinger i Google Analytics. Oplysningerne vises i en statistik, der giver oplysninger om bl.a. antal besøg og gennemsnitlig besøgstid. Disse data bruger vi til at optimere vores kommunikation til dig.

    Opbevaring og beskyttelse af data
    Den Jyske Opera opbevarer i henhold til persondataloven dine oplysninger sikkert og fortroligt i databaser, der er sikret mod uautoriseret adgang ved hjælp af brugeridentifikation og password.

    Indsigt i persondata
    Du kan altid kontakte os og få at vide, hvilke oplysninger vi har om dig.
    Skriv til info@jyske-opera.dk