BLIV PARTNER MED DEN JYSKE OPERA

latraviata720x280_U.jpg

DEN JYSKE OPERAS ERHVERVSKLUB

Bliv partner med den skabende kunst og skab værdi gennem æstetik og oplevelser!

Vores nuværende partnere består af engagerede virksomheder, der i kraft deres partnerskab med Den Jyske Opera aktivt bidrager til vores fælles kultur og samtidig tilbyder deres gæster intense oplevelser og skræddersyede arrangementer.

Som en del af Den Jyske Operas Erhversklub får I mulighed for at netværke med andre erhvervsledere og skabe en synlig profil overfor publikum. 

partner4.jpg

DEN JYSKE OPERAS VENNER

Den Jyske Operas Venner er en selvstændig forening af operainteresserede. Foreningen har eksisteret siden 1957 og har medlemmer i hele landet. Her kan operaelskerne få glæde af at mødes uden for forestillingerne omkring f.eks. foredrag, operagennemgang, arrangementer med komponist, dirigent, instruktør, sangere samt operarejser og -film.

Al indmeldelse foregår via venneforeningen.

partner_3.jpg

TEATERFORENINGER

Den Jyske Opera samarbejder med landets teaterforeninger i forbindelse med vores danmarksturnéer. I samarbejde med de fem landdelsorkestre og teaterforeningerne når Den Jyske Opera bredt ud i landet i kulturhuse, teaterscener, festsale idrætshaller mv. 

Her er information samlet således at teaterforeningerne kan hente tekst og grafik til sæsonens forestillinger.

partner2.jpg

FORENINGER

Den Jyske Opera er medlem af de europæiske operaforeninger.

operaafterwork2020_1920ÔÇèx800.jpg

OPERA AFTER WORK 2. APRIL 2020

Er du nysgerrig på opera? Kom til en spændende eftermiddag, hvor du også kan få nye perspektiver på samarbejder mellem erhverv og kultur, når Den Jyske Opera inviterer nuværende og potentielle erhvervspartnere til Opera After Work. Denne eftermiddag kan du komme helt tæt på os, når vi stiller op med solister og hele Den Jyske Operas Kor.

Torsdag d. 2. april 2020 16.00 -19.00 hos dypång, Balticagade 12D, Havnesiden, 8000 Aarhus C.