Publikumskor indholdsboks 1920x800 - spar nord fonden.jpg

Publikumskor i Aarhus

Kunne du tænke dig at mærke opera på egen krop og stemmebånd? Vil du være med i et fællesskab, der ikke blot bæres af sangen, men også af at vi bevæger os sammen og lader os bevæge? Så kan Den Jyske Operas Publikumskor måske blive dit kommende fællesskab. Vi mødes om den fælles sangglæde og synger operaværker på forskellige sprog. Vi synger både énstemmigt og flerstemmigt. Det er ikke et krav, at du kan læse noder, men det kan dog være en fordel.

Publikumskor kræver tilmelding. Der er ingen forpligtelse til at deltage hver gang, så man kan selv vælge, om man blot vil deltage en enkelt gang eller to, eller om man fast vil gå til Publikumskor.

Næste Publikumskor:
17. december 13.00-14.00 (Afholdes på Hotel Scandic, Aarhus C)

Adgang: Gratis. Tilmeld dig herunder.

484A4293.jpg

Publikumskor ude i landet

I Publikumskoret mærkes sæsonens operaer på egen krop og stemmebånd. I koret synges korte og gode uddrag fra repertoiret, vi arbejder med stemme og udtryk, vi synger både enstemmigt og flerstemmigt, og vi synger både på dansk, italiensk og andre operasprog. Publikumskoret kan opleves flere steder i landet, og er for alle, som har lyst til at synge og har mod på at få udfordret både lungekapacitet, stemmebånd og indlevelse i sangen.

 

 

Efterårets publikumskor i Aarhus

1.png (3)

Den Jyske Operas Publikumskor rykker ind på Hotel Scandic Aarhus City lørdag d. 17. december, som en del af afslutningen på Aarhus Music City 2022.

Her synger vi lidt julet og lidt opera sammen – og måske endda flerstemmigt?

Man behøver ikke at kunne læse noder for at deltage, men man skal have lyst til at synge!

Tid: Lørdag 17. december kl. 13-14.00
Sted: Foyeren på Hotel Scandic Aarhus City, Østergade 10 8000 Aarhus C
Adgang: Gratis - tilmeld dig via formularen  

Der er 33 pladser tilbage.

Publikumskor

Tag del i den fælles sangglæde med Den Jyske Opera i vores faste Publikumskor i Aarhus, eller når vi kommer ud i landet. Hold øje med tid og sted herunder eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og få direkte besked i din indbakke.

Publikumskor støttes af Spar Nord Fonden.