Publikumskor indholdsboks 1920x800 - spar nord fonden.jpg

Publikumskor i Aarhus

Kunne du tænke dig at mærke opera på egen krop og stemmebånd? Vil du være med i et fællesskab, der ikke blot bæres af sangen, men også af at vi bevæger os sammen og lader os bevæge? Så kan Den Jyske Operas Publikumskor måske blive dit kommende fællesskab. Vi mødes om den fælles sangglæde og synger operaværker på forskellige sprog. Vi synger både énstemmigt og flerstemmigt. Det er ikke et krav, at du kan læse noder, men det kan dog være en fordel.

Publikumskor kræver tilmelding. Der er ingen forpligtelse til at deltage hver gang, så man kan selv vælge, om man blot vil deltage en enkelt gang eller to, eller om man fast vil gå til Publikumskor.

Næste Publikumskor:
2. oktober, 14.00-16.00 - tilmeld dig længere nede på siden
30. oktober, 14.00-16.00
26. november, 14.00-16.00

Sted: Frichsparken i Aarhus
Adgang: Gratis. Tilmelding nødvendig.

484A4293.jpg

Publikumskor ude i landet

I Publikumskoret mærkes sæsonens operaer på egen krop og stemmebånd. I koret synges korte og gode uddrag fra repertoiret, vi arbejder med stemme og udtryk, vi synger både enstemmigt og flerstemmigt, og vi synger både på dansk, italiensk og andre operasprog. Publikumskoret kan opleves flere steder i landet, og er for alle, som har lyst til at synge og har mod på at få udfordret både lungekapacitet, stemmebånd og indlevelse i sangen.

 

 

Efterårets publikumskor i Aarhus

1.png

I efteråret er Den Jyske Operas repertoire to skønne enaktere, La Vendetta af Asger Hammerich og I Pagliacci af R. Leoncavallo. Danskeren Hammerich skrev La Vendetta som bestillingsværk til La Scala i Milano. Vi synger skøn musik, som repræsenterer Hammerichs danske ”musikrødder” og sætter den sammen med en fyrig italiensk kærlighedssang af Leoncavallo.

Tid: Søndag 2. oktober kl. 14.00 - 16.00
Sted: Frichsparken i Aarhus

Vi er glade for din interesse for publikumskoret. Vi har en begrænsning på 100 personer, og desværre er der ikke flere pladser tilbage til dette kor. 

Vi håber du har lyst til at være med en anden gang!

2.png

Vi synger Verdi og Wagner – så bliver det ikke større!

Tid: Søndag 30. oktober kl. 14.00 - 16.00
Sted: Frichsparken i Aarhus
Adgang: Gratis. Tilmelding kommer.

3.png

Med forårets produktion af Tryllefløjten i syne fejrer vi kærligheden; mellem to unge, til sandheden og visdommen og det ophøjede – og til det gode, almindelige liv.

Vi dykker ned i Mozarts magiske musik og synger kor, duetter – og en enkelt arie.

Tid: Søndag 26. november kl. 14.00 - 16.00
Sted: Frichsparken i Aarhus
Adgang: Gratis. Tilmelding kommer.

Publikumskor

Tag del i den fælles sangglæde med Den Jyske Opera i vores faste Publikumskor i Aarhus, eller når vi kommer ud i landet. Hold øje med tid og sted herunder eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og få direkte besked i din indbakke.

Publikumskor støttes af Spar Nord Fonden.