Publikumskor indholdsboks 1920x800 - spar nord fonden.jpg

Publikumskor i Aarhus

Kunne du tænke dig at mærke opera på egen krop og stemmebånd? Vil du være med i et fællesskab, der ikke blot bæres af sangen, men også af at vi bevæger os sammen og lader os bevæge? Så kan Den Jyske Operas Publikumskor måske blive dit kommende fællesskab. Vi mødes om den fælles sangglæde og synger operaværker på forskellige sprog. Vi synger både énstemmigt og flerstemmigt. Det er ikke et krav, at du kan læse noder, men det kan dog være en fordel.

Publikumskor kræver tilmelding. Der er ingen forpligtelse til at deltage hver gang, så man kan selv vælge, om man blot vil deltage en enkelt gang eller to, eller om man fast vil gå til Publikumskor.

Kommende Publikumskor
Søndag 5. marts kl. 14-16 
Søndag 21. maj kl. 14-16 - begge i Frichsparken, Aarhus (tilmelding kommer senere)

484A4293.jpg

Publikumskor ude i landet

I Publikumskoret mærkes sæsonens operaer på egen krop og stemmebånd. I koret synges korte og gode uddrag fra repertoiret, vi arbejder med stemme og udtryk, vi synger både enstemmigt og flerstemmigt, og vi synger både på dansk, italiensk og andre operasprog. Publikumskoret kan opleves flere steder i landet, og er for alle, som har lyst til at synge og har mod på at få udfordret både lungekapacitet, stemmebånd og indlevelse i sangen.

 

 

Publikumskor

Tag del i den fælles sangglæde med Den Jyske Opera i vores faste Publikumskor i Aarhus, eller når vi kommer ud i landet. Hold øje med tid og sted herunder eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og få direkte besked i din indbakke.

Publikumskor støttes af Spar Nord Fonden.

Tilmelding til Publikumskor 5. marts 2023

Der er 93 pladser tilbage.