Til arrangører, teaterforeninger og pressebilleder

Nedenstående materiale er til fri afbenyttelse til teaterforeninger, samarbejdspartnere og arrangører. 

Læs også vores pressemeddelse

 

Facebook m. brackets
Mød Armilla | Sibylle Glosted

På hele Ravnen-turnéen kan man i efteråret høre den danske operasanger Sibylle Glosted, der spiller rollen og synger hovedpartiet som Armilla i ”Ravnen”. Sibylles karriere er bredt forankret på koncert, musical- og operascenen i især Danmark og Sverige. Hun begyndte DR Pigekoret og blev siden uddannet i klassisk sang i København og Stockholm. I 2017 modtog hun Talentprisen ved Copenhagen Opera Festival og samme år modtog hun Årets Reumert Talentpris for sin rolle som Ophelia i Hamlet-operaen ”Hamlet in Absentia” opsat på Kronborg Slot.
Derudover har hun bl.a. sunget hovedrollen som Christine Daaé i Andrew Lloyd Webbers ”Phanthom of the Opera” på Det Ny Teater og har siden medvirket i både klassiske og nye opsætninger på bl.a. Malmø Opera, Kungliga Operan i Stockholm, Den Fynske Opera, Teater Republique og Opera Hedeland. Sibylle Glosted debuterede på teaterscenen i august 2023 i det satiriske lystspil ”Genboerne”, hvor hun for første gang stod på scenen sammen med sin mor, karakterskuespilleren Betty Glosted.

 

 

Tekst til video
"At danse med sine drømme"
I Ravnen holdes den fysisk hæmmede unge pige Armilla skjult fra omverdenen af sin kærlighedsløse far, Norando. For at klare sig i denne kolde verden flygter hun ind i sin fantasi, hvor hun kan være fri og ikke mindst bevæge sig frit. I videoen kan du se operasanger Elise Caluwaerts og danser Keiko Moriyama øve koreografien til de drømmende og stemningsfulde dansescener, man også kan glæde sig til i Ravnen

For foruden J.P.E. Hartmanns vidunderlige musik i Ravnen, har instruktør Philipp Kochheim og musikchef Christopher Lichtenstein tilført Ravnen enkelte af J.P.E. Hartmanns andre værker. Ravnen bliver derved et operaeventyr fyldt med dans, sang og skuespil. Helt i kunstelskeren H.C. Andersens ånd. 

OBS: På Ravnen-turnéen vil rollen som Armilla blive sunget af Sybille Glosted.

Link til deling af video https://youtu.be/KAGkq6gCkEA?si=_MvltE7fVCzKXfBQ

 

Facebooktekst vdr. prøvestart

Prøverne på H.C. Andersens operaeventyr er begyndt

Der er altid en særlig stemning af forventning og spænding på første prøvedag, og mandag den 4. september var ingen undtagelse. Med Ravnen tager operachef og instruktør Philipp Kochheim nemlig fat i en - for mange - ukendt opera, der senest så scenens lys for 158 år siden på Det Kongelige Teater. Skaberne af Ravnen er derimod alt andet end ukendte - det er nemlig powerduoen i 1800-tallets kultur: Forfatteren H.C. Andersen og komponisten J.P.E. Hartmann. 

 

Facebooktekst vdr. skræddersal

Mus i tøjet, fugle under taget og blomster i håret

Det blomstrer og spirer og vrimler med fugle, fjer og hvidmalede mus på skræddersalen og i frisørsalonen. Her lægges de sidste detaljer på Ariane Isabell Unfrieds eventyrlige kostumer, inden de kommer på scenen om få uger.

Facebooktekst vdr. Castet på scenen
Operasangere, skuespillere og dansere - mød castet på scenen👋
Når Den Jyske Operas Ravnen tager på turné i efteråret, bringes J.P.E. Hartmanns musik til live af Odense Symfoniorkester, Sønderjyllands Symfoniorkester samt Aarhus Symfoniorkester og Den Jyske Operas solister og kor står sammen med skuespillere og dansere på scenen.
På scenen kan man opleve flere kendte ansigter fra den danske opera- og teaterscene. Bl.a. Teit Kanstrup, der i efteråret 2022 kunne opleves i dobbeltopera-thrilleren La Vendetta / I Pagliacci, samt Christian Damsgaard, Steffen Bruun og Søren Ruby, der i foråret medvirkede i Den Jyske Operas Tryllefløjten. Den danske sopran Sybille Glosted debuterer på Den Jyske Opera i hovedrollen som Armilla, mens Christian Oldenburg og Anders Kampmann også kan opleves i sit første engagement på Den Jyske Opera. Derudover debuterer skuespilleren Mo Chara og danseren Keiko Moriyama på Den Jyske Opera.
SE VIDEO    SE VIDEO    SE VIDEO    SE VIDEO   SE VIDEO
LÆS MERE ·  LÆS MERE ·  LÆS MERE ·  LÆS MERE ·  
LÆS MERE ·  LÆS MERE ·  LÆS MERE ·  LÆS MERE ·