TalentU - Den Jyske Operas talentprogram for unge

Gennem TalentU, Den Jyske Operas talentprogram for unge mellem 16-22 år, får du som ung gennem to år mulighed for at udvikle din interesse og dit talent inden for skuespil, klassisk musik og opera.

TalentU er til for at udvikle unge talenter, men i lige så høj grad for at udfordre og tilføre noget ung power til operascenen.

I TalentU bliver du del af en gruppe, der får træning og bliver udviklet i et professionelt operamiljø, hvor I også bliver en del af nogle af Den Jyske Operas forestillinger. Derudover laver TalentU også sine egne forestillinger, som er jeres helt eget take og en kommentar til Den Jyske Operas forestilling.

Vi optager hvert år nye medlemmer, så vil du være en del af et fællesskab der mødes om kor, musik og sceneoptræden?

Kontakt TalentU@jyske-opera.dk og fortæl lidt om, hvorfor du ønsker at være med, og om du har erfaring med sang og dramaundervisning allerede.

“At være med i TalentU har givet mig et trygt fællesskab, hvor jeg kan udvikle mig kreativt, dramatisk og personligt. Jeg har fået oplevelser, som jeg aldrig glemmer.”

Inger Margrethe

TalentU afholder audition

Kan du synge – sange, opera, pop, viser, jazz…? Er du vild med at stå på en scene? Vil du arbejde seriøst med dit eget kunstneriske udtryk i tæt samarbejde med andre?
På TalentU arbejder vi målrettet med dit sanglige og dramatiske udtryk i en vekselvirkning mellem træning og produktion. Vi optager nye medlemmer i alderen 16-22 år. 
Hvem søger vi?
Alle interesserede sang- og dramatalenter Nedre aldersgrænse: 15 år.
Øvre aldersgrænse: 21 år.
Tidspunkt: 20. august kl. 13-15.00
Sted: Den Jyske Operas lokaler på Søren Frichs Vej (Frichsparken) 38F 8210 Aarhus C
Tilmelding: Sker pr. mail til TalentU@jyske-opera. Skriv lidt om hvorfor du ønsker at blive optaget på TalentU, hvor du har hørt om TalentU, og om du har erfaring med sang- og dramaundervisning fra andre steder. Nodelæsning er en fordel, men ikke et must!

Se filmen TalentU - En tid de aldrig glemmer

TalentU medvirkede i august 2018 i Den Jyske Operas storstilede opsætning af Passageren. En videofotograf fulgte TalentU i de lange, spændende og hårde forberedelser. Det er der kommet en fin og rørende beretning om udvikling og unge, liv og død, opera og virkelighed ud af, nemlig dokumentarfilmen TalentU – en tid, de aldrig glemmer.

TalentU kunne opleves i

Podcast om TalentU

Hvad får egentlig unge til at gå til opera i deres fritid?

Få svaret i et interview med Freja Bjørnø og Hans Christian Brun-Jensen fra TalentU og vores udviklingschef Lene Juul Langballe i ISCENE Podcast-afsnittet “TalentU, opera i stedet for fodbold”. Podcasten kan streames på Apple Podcasts her eller via iscene.dk her.

Link til Apple Podcasts   

Link til iscene.dk

TalentU er støttet af

SE VIDEO    SE VIDEO    SE VIDEO    SE VIDEO   SE VIDEO
LÆS MERE ·  LÆS MERE ·  LÆS MERE ·  LÆS MERE ·  
LÆS MERE ·  LÆS MERE ·  LÆS MERE ·  LÆS MERE ·