SAMMEN - HVER FOR SIG

Den Jyske Opera er som alle andre kunstinstitutioner hårdt ramt økonomisk som følge af coronavirussens konsekvenser. 

Uden al den hjælp vi kan få, vil Den Jyske Opera ikke kunne fortsætte som hidtil. Som minimum vil vi være nødt til at reducere i de kulturelle, uddannelsesmæssige og sociale aktiviteter, som vi har bragt ud til danskerne i årtier.

Hvis du synes, at kunst, teater og musik forsat skal være en integreret del af det danske samfund og vores fælles hverdag, så er der en nem måde at hjælpe på: Køb en billet til en af vores kommende forestillinger.

Derigennem bliver du opera-donor og bidrager til, at Den Jyske Opera fortsat vil komme til at forme morgendagens samfund.

Hvis du køber en billet nu, vinder vi begge i det lange løb: Du får muligheden for en uforglemmelig aften med den smukkeste kunst, fremført af verdensklasses sangere og orkestre – og samtidig vil Den Jyske Opera have et perspektiv ind i fremtiden!

 

De bedste hilsner
Alle os i Den Jyske Opera


Ny ekkokammeropera på Havnen i Aarhus

Med afsæt i komponisten Schumanns musikalske univers har Den Jyske Opera på få måneder skabt ekkokammeroperaen I går og i morgen. Fra hver sin boks kunne publikum kigge ind i et psykologisk drama om en ensomhed, der giver ekko i en splittet kvindes sind. Forestillingen tog hånd om tidens corona-restriktioner aktivt og opførtes i rå omgivelser i en lagerhal på Aarhus Havn. I går og i morgen havde urpremiere onsdag d. 19. august 2020.


Følgende aktiviteter er blevet aflyst som følge af restriktionerne:

HVAD ER KUNST FOR DIG?

Hvad betyder for dit liv og din hverdag? Vi har spurgt vores kolleger i Den Jyske Opera - men vi vil også høre dig. Derfor kan du sende en ganske kort mobilvideo af dig selv, der svarer "Kunst er..." til opera@jyske-opera.dk.

Svarene klippes sammen i en samlet video, hvor du sammen med vores kunstneriske kolleger bliver en del af en fælles refleksion over kunstens og åndslivets betydning for vores samfund.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan også gå på opdagelse i vores site OperaInspiration. Her har vi har samlet en række forskellige opera- og kulturoplevelser. Nogle er fra tidligere sæsoner, andre er inspiration til, hvordan du kan klæde dig på - og glæde dig til vores kommende forestillinger.

 


HVAD KAN DU OPLEVE?

sæson2020-21_web_1920x800.jpg

LÆS MERE OM SÆSON 20-21 HER ELLER I VORES NYHEDSBREV