SAMMEN - HVER FOR SIG

Den Jyske Opera er som alle andre kunstinstitutioner hårdt ramt økonomisk som følge af coronavirussens konsekvenser. Eftersom vi må aflyse størstedelen af vores Bortførelsen fra seraillet – turné, mister vi hovedparten af vores indkomst for resten af sæsonen.

Uden al den hjælp vi kan få, vil Den Jyske Opera ikke kunne fortsætte som hidtil. Som minimum vil vi være nødt til at reducere i de kulturelle, uddannelsesmæssige og sociale aktiviteter, som vi har bragt ud til danskerne i årtier.

Hvis du synes, at kunst, teater og musik forsat skal være en integreret del af det danske samfund og vores fælles hverdag, så er der en nem måde at hjælpe på: Køb en billet til en af vores kommende forestillinger.

Derigennem bliver du opera-donor og bidrager til, at Den Jyske Opera fortsat vil komme til at forme morgendagens samfund.

Hvis du køber en billet nu, vinder vi begge i det lange løb: Du får muligheden for en uforglemmelig aften med den smukkeste kunst, fremført af verdensklasses sangere og orkestre – og samtidig vil Den Jyske Opera have et perspektiv ind i fremtiden!

De bedste hilsner
Alle os i Den Jyske Opera

HVAD ER KUNST FOR DIG?

Hvad betyder for dit liv og din hverdag? Vi har spurgt vores kolleger i Den Jyske Opera - hør hvad de svarer her.  

Du kan også gå på opdagelse i vores site OperaInspiration. Her har vi har samlet en række forskellige opera- og kulturoplevelser. Nogle er fra tidligere sæsoner, andre er inspiration til, hvordan du kan klæde dig på - og glæde dig til vores kommende forestillinger.


HVAD KAN DU OPLEVE?